Laden Evenementen

Alle Evenementen

Salsa Maken met de Fermentatie-techniek

DRINKS EN FOOD, FOOD

Norma, mede oprichter en voorzitter van Het Lapp, neemt je mee in de wereld van gefermenteerde salsa. Vergeet de gewone salsa uit een potje, deze methode geeft je salsa niet alleen een unieke, complexe smaak, maar maakt het ook nog eens super gezond!

Waarom gefermenteerde salsa?

Door fermentatie ontwikkelt je salsa diepere smaken en krijg je een pot vol probiotica. Goed voor je darmen, je immuunsysteem én je smaakpapillen. Plus: je salsa blijft wekenlang houdbaar zonder koelkast!

Wat ga je doen?

  • Leer de basis van fermentatie en hoe het werkt
  • Maak je eigen pittige (of milde) salsa met verse ingrediënten
  • Ontdek welke smaken en kruiden je kunt toevoegen
  • Krijg tips voor variaties en andere gefermenteerde sauzen
  • Neem je eigen flesje salsa mee naar huis

Voor wie?

Perfect voor liefhebbers van heerlijk zelfgemaakt en gezond eten, mensen die graag experimenteren in de keuken, en iedereen die nieuwsgierig is naar fermenteren. Van beginneling tot gevorderde, iedereen is welkom!

Over Norma & Het Lapp

Norma is een van de oprichters van Het Lapp en deelt graag haar passie voor fermentatie en authentieke smaken. Haar enthousiasme en kennis zorgen voor een gezellige, leerzame workshop vol proeverij en plezier.

Geef een reactie