Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ‘t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven in een inspirerende omgeving.

Waarvoor kun je bij ‘t LAPP terecht?

2018-06-20T10:10:06+02:00

Atelierruimte

Goede atelierruimte voor kunstenaars is in Lelystad dungezaaid. In 't LAPP vinden diverse kunstenaars echter hun plek om te creëren, te ontwikkelen en te exposeren. Zo beschikt het LAPP over diverse ateliers (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) en een heuse donkere kamer.

2018-08-09T19:20:05+02:00

Cursusruimte

Heb jij passie voor wat je doet en wil je dat op anderen overbrengen? Het LAPP beschikt over diverse ruimtes (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) die gebruikt kunnen worden voor het geven van trainingen of cursussen. Zo geeft Eerke Sijsling wekelijks Tai Chi lessen in 't LAPP.

2018-06-20T10:10:33+02:00

Winkelruimte

Ben jij een creatieve ondernemer en op zoek naar een geschikte winkelruimte? Het LAPP beschikt over diverse ruimtes (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) waarvandaan startende creatievelingen hun onderneming leven in kunnen blazen. Zoals Ben, die met zijn LP shop een showroom- en verkoopruimte in 't LAPP benut.

2018-06-20T10:10:44+02:00

Workshopruimte

Ben jij een creatieve ondernemer en op zoek naar een geschikte werkruimte? Het LAPP beschikt over diverse werkruimtes (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) waarvandaan startende creatievelingen hun onderneming leven in kunnen blazen.

Creatief ondernemers bij ‘t LAPP

2018-08-14T18:56:52+02:00

Ben’s LP shop

't LAPP is rijk aan creatief ondernemers. Zoals Ben Kamstra met zijn LP-schop. Struin door de uitgebreide collectie LP's en vind er dat ene, unieke exemplaar dat je al lange tijd zocht. 

LAPP op locatie #LOL

‘t LAPP in beeld

Ben Kamstra van creatieve broedplaats ‘t LAPP wil dat Lelystad de culturele hoofdstad van Nederland wordt. Hij vindt de provinciehoofdstad een slaapstad, maar hij wil de stad wakker schudden.  “Ik woon hier sinds mijn negende jaar en er waren zulke mooie plannen voor de stad, maar die zie initiatieven steeds minder worden”. Momenteel zit ‘t LAPP in een oud kantoorgebouw in het Lelycentre. In 2020 moeten alle middelbare scholen van Lelystad samengaan in één centrale campus. Het gebouw van Scholen Gemeenschap Lelystad komt dan leeg te staan. “Dit gebouw lijkt mij de ideale plek voor een culturele broedplaats waar Lelystad creatief kan groeien”, aldus Kamstra.

‘t LAPP werkt samen met:

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!