Gezellige vrouwen groep

Vanuit de oudheid was het normaal dat vrouwen van alle leeftijden samen kwamen om zich te ‘voeden’ met vrouwenenergie. Samen uitwisselen van  wat innerlijk leeft en te spiegelen me elkaar. Naast feedback te mogen ontvangen van andere vrouwen. In deze huidige tijd met veelal werkende vrouwen en volle agenda’s, hebben we minder tijd of voelen ons juist eenzaam en willen we graag nieuwe vriendschappen sluiten, maar weten soms niet hoe.  Het LAPP biedt de mogelijkheid en de plek om dit te doen.

Wij zijn op zoek naar gezelligheid, vriendschap en een klankbord, die werkt voor ons allemaal. Deze groep is besloten en heeft een code. Alles wat binnen de groep gezegd of geschreven wordt blijft binnen deze groep. Je mag zelf een thema inbrengen om over te praten, of een evenement bedenken die we samen ondernemen. Dit kan van alles zijn, mits het voor iedereen haalbaar is.

Daarnaast zullen wij als coach thema’s aanbieden zoals assertiviteit, reflectie en NLP, zodat een ieder in zijn eigen kracht kan blijven.

Mijn naam is Norma Karmelk ik ben 56 jaar moeder van twee kinderen Malou en Rob en trotse oma van twee kleinkinderen Amy en Thomas Kamstra. Ik ben coach en NLP master. Ik begeleid en doe actief mee in deze vrouwengroep. Bij de start van het nieuwe seizoen hebben wij een nieuwe coach erbij Haar naam is Karin van der Maas. 

Samsara is een veilige plek voor vrouwen van alle leeftijden. De vrouwen komen eenmaal per 4 weken bij elkaar op de zondagmiddag. Kosten € 5.00 per keer inclusief koffie of thee. Onze eerste zondag zal starten op de eerste of tweede zondagmiddag van de maand september.

Sluit nieuwe vriendschappen, vertel je persoonlijke verhaal en reken op de steun van de anderen in de groep.  Wil je meedoen, meld je dan aan. Stuur een mail naar info@hetlapp.nl   

of bel 06-53385145