LAPP op locatie. #LOL

Omdat, ondanks onze gezellige huiskamer de locatie toch niet echt uitnodigt om zo maar binnen te wandelen in ons antikraak pand, hebben we besloten om onze huiskamerconcerten en cabaret voorstelling en andere evenementen ook op locatie te gaan doen.  De kosten van de voorstellingen zijn vrijblijvend, dus wat jij het waard vindt. We gaan met de pet rond.  Dit, om iedereen naar eigen budget de mogelijkheid te geven om een voorstelling of evenement te bezoeken. Tenslotte, is het leven al duur genoeg zeker voor sommigen van ons.

Daarbij wil het LAPP ook zoveel mogelijk mensen bereiken met onze activiteiten. Wil je meer weten over onze #LOL activiteiten kijk dan hier.

Community Building

We zien steeds meer organisaties transformeren vanuit vaste structuren naar flexibele vormen van organiseren. Wij als LAPP, willen in onze stad graag het voortouw  nemen en mensen motiveren mee te bouwen aan een levendige stad met culturele mogelijkheden voor iedereen.  Voor community building is het belangrijk dat we:

Mensen bij elkaar te brengen en kijken of we mensen tegenkomen die ergens voor willen gaan en misschien wel voor hetzelfde willen gaan. Samen vissen. Samen koken. Samen met kinderen spelen. Een buurt BBQ, een wijkmoestuin etc.

Kijken naar wat er al is.

Bij community building staan niet de projecten in de belangstelling, maar de mensen,de onderlinge relaties die door de projecten ontstaan. Het verbinden op grond van interesses en dagelijkse bezigheden, het zien en aansluiten bij wat er al is.

Plezier

Zonder pret en plezier maak je geen vrienden. Waarvoor komen mensen overal in de wereld massaal bij elkaar? Als er muziek is, eten en gezelligheid! Dus wat let je?! Doe mee, kom met een idee en start iets op. Samen met het LAPP , want wij zijn er al en we helpen graag mee om je idee vorm te geven!

VSB fonds

Geen geld om iets op te starten?! Kijk eens bij o.a. het VSB fonds. Zij zijn er voor om je te helpen je project op te starten.  Lees meer:

Meest recente berichten

Archief

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!