WIE HELPT ONS AAN EEN ANDERE PLEK OF TIJDELIJKE OPSLAG VOOR ONZE SPULLEN?!

Sinds 3 jaar huren wij het pand op de Waagpassage dat daarvoor al 6 jaar leeg stond. Wij maakte een stadsmoestuin en deden veel leuke acties voor onze stad en zijn bewoners. Aanvankelijk kregen we te horen dat het pand op de Waagpassage t.z.t. gesloopt zou gaan worden en wij er pas uit hoefde als dat het geval was. Wanneer dit ging gebeuren, was nog niet bekend, maar wel binnen 5 jaar. Wij huurde het pand en beheerde het, knapte het op tot een leuke ontmoetingsplek en atelier in afwachting van een ander permanent pand. De gemeente, erg enthousiast over ons initiatief, beloofde ons mee te helpen naar het vinden van een andere plek, voor de komende winter.

Gisteren hoorde wij ineens dat wij per 20 maart uit het pand moeten omdat het plotseling verkocht is aan een andere vastgoedbeheerder. Het pand moet helemaal leeg worden achtergelaten.
Dit betekent het einde van onze stadsmoestuin en ontmoetingsplek op de Waagpassage!

We zijn dus op zoek naar een ander pand voor ons burgerinitiatief, zodat we onze activiteiten kunnen voortzetten. De ruimte moet geschikt zijn voor gemiddeld 50 mensen zodat we weer een huiskamer en atelier kunnen maken voor onze evenementen en workshops en moet niet teveel kosten. De huur brengen we namelijk samen ( 8 man op). Heb je een goed idee?

Neem dan alsjeblieft contact op met info@hetlapp.nl