Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wij zijn op zoek naar gezelligheid, vriendschap en een klankbord, die werkt voor ons allemaal. Deze groep is besloten en heeft een code. Alles wat binnen de groep gezegd of geschreven wordt blijft binnen deze groep. Je mag zelf een thema inbrengen om over te praten, of een evenement bedenken die we samen ondernemen. Dit kan van alles zijn, mits het voor iedereen haalbaar is.

Daarnaast zullen wij als coach thema’s aanbieden zoals assertiviteit, reflectie en NLP, zodat een ieder in zijn eigen kracht kan blijven.

Mijn naam is Norma Karmelk ik ben 56 jaar moeder van twee kinderen Malou en Rob en trotse oma van twee kleinkinderen Amy en Thomas Kamstra. Ik ben coach en NLP master. Ik begeleid en doe actief mee in deze vrouwengroep.

Deze keer is het thema assertiviteit. Kun je vaak lastig voor jezelf opkomen? Voel je je ongemakkelijk als je jouw mening moet beargumenteren? En ga je meningsverschillen of kritiek het liefst uit de weg? 
Hoe doe je dat goed? Hoe doe je dat niet goed? Leer je mening te zeggen zonder discussie of ruzie te krijgen. Wil je ook komen, meld je dan even aan bij het evenement. 

Samsara is een veilige plek voor vrouwen van alle leeftijden. De vrouwen komen eenmaal per 4 weken bij elkaar op de zondagmiddag. Kosten € 5.00 per keer inclusief koffie of thee. Onze eerste zondag zal starten op de eerste of tweede zondagmiddag van de maand september.

Sluit nieuwe vriendschappen, vertel je persoonlijke verhaal en reken op de steun van de anderen in de groep.  Wil je meedoen, meld je dan aan. Stuur een mail naar info@hetlapp.nl   

of bel 06-53385145