Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Daniel Lee & Shermaine Velasco

Alweer het op één na laatste concert voor de zomerstop. Slechts 30 zitplaatsen zijn er beschikbaar á € 8,50 (inclusief een consumptie). Een unieke kans om deze twee van heel dichtbij te komen zien en beluisteren.

Daniel Lee is onlangs afgestudeerd aan de kunstacademie in Zürich, waar hij zijn master in de klas van prof. Ilya Gringolts voltooide. Hij heeft in de loop der jaren deelgenomen aan verschillende masterclasses, gegeven door violisten als Arnold Steinhardt, Jaap van Zweden, Pavel Vernikov, Liviu Prunaru, Svetlana Makarova en anderen. In 2015 en 2016 heeft hij diverse internationale vioolwedstijden gewonnen. Naast het spelen van de viool is Daniel ook een componist.

Shermaine Velasco zal Daniel begeleiden op de piano. Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij professor Frank Peters, waar ze in juni 2017 haar Bachelors graad behaalde. Sinds september 2017 volgt ze haar Master Studies aan het Conservatorium van Utrecht met Klara Wurtz.

  • Kaarten zijn te koop voor € 8,50 via het bestelformulier hieronder of reserveer jouw toegangskaartje via activiteiten@hetlapp.nl, via info@hetlapp.nl of via Facebook evenementen.

  • Het aantal zitplaatsen is beperkt (30) dus zorg dat je er (op tijd) bij bent!

  • De huiskamer is open vanaf 14.00 uur, het concert begint om 14.30 uur

Bestel je kaartje

Wees verzekerd van een plek en koop hier eenvoudig je kaartje.

Totaal: € -