Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

#LOL presenteert: Dutch Marillion tribute band Fugazi in de Kubus!

Fugazi speelt in de KUBUS het legendarische album “Misplaced Childhood” en andere tracks van de eerste vier platen van Marillion.

De Britse band Marillion (de naam komt van Tolkien’s beroemde fantasy-boek “De Silmarillion”) werd in de jaren ’80 vooral bekend van de wereldhit “Kaleigh” en de excentrieke Schotse zanger “Fish”. Na de vier eerste platen van de band stapte Fish uit de band voor een solo carrière. De “Fish-tijd” van Marillion wordt door velen nog steeds gezien als een muzikaal en tekstueel hoogtepunt uit het progressieve rock genre.

De Almeerse band FUGAZI, bestaande uit zeer ervaren muzikanten, brengt een tribuut aan die begintijd van Marillion. Met veel gevoel voor de dynamiek en emoties van de muziek en songteksten spelen ze vele nummers van de platen ‘Script for a Jester’s Tear’, ‘Fugazi’, ‘Misplaces Childhood’ en ‘Clutching at Straws’.

FUGAZI bestaat uit: Michel Daenen – Zang, Cornel Leijdekker – toetsen – P.J. van Itterzon – drums, Thomas Erdmann – basgitaar, Bas Fukkink – gitaar

Fugazi heeft in 2018 en 2019 al meerdere concerten gegeven, die allemaal met veel waardering werden ontvangen.

Op 8 November zijn ze te gast in de KUBUS en dat wil je niet missen! Na het enorme succes van Fleetwood Back van 17 mei in de Kubus presenteert ‘t LAPP nu: Fugazi in de Kubus.

Fugazi in de Kubus.  Tickets nu verkrijgbaar onder aan deze website.

Helaas……

vanaf nu zijn er alleen nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het evenement.

€ 15,00