Laden Evenementen

#LOL presenteert: Dutch Marillion tribute band Fugazi in de Kubus!

Fugazi speelt het legendarische album “Misplaced Childhood” en andere tracks van de eerste vier platen van Marillion. De voormalige zanger van de nog steeds, onder progrock liefhebbers bestaande band Marillion staat bekend als tuinman en boswachter en werd in 1981 bekend als de zanger van de Britse groep Marillion. Hij verliet deze band in 1988 om een solocarrière op te pakken.

De naam Fish heeft hij, naar eigen zeggen, gekregen omdat hij graag lang in bad zit.

De teksten van Fish zijn zeer poëtisch en hebben veelal een moeilijk te doorgronden maatschappijkritisch karakter. Zijn muziek, zijn liveoptredens, zijn indrukwekkende gestalte, zijn aparte stem met Schotse tongval en zijn gevoel voor drama maken dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt in wereld van de progressieve muziek.

Michel Daenen zet Fish met verve neer, ondersteund door:

 Cornel leijdekker-toetsen – P.J. van Itterzon –drums – Thomas Erdmann – basgitaar – Bas Fukkink – gitaar

Vroege fans van Marillion zullen deze Dutch tribute band enorm kunnen waarderen. Het is dan ook een evenement dat je niet wilt missen! Na het enorme succes van Fleetwood Back van 17 mei in de Kubus presenteert ‘t LAPP nu:

Fugazi in de Kubus.  Tickets nu verkrijgbaar onder aan deze website.

In de voorverkoop tickets á €10.00 per persoon. Aan de deur op de dag van het evenement €15.00.

Kies het bedrag voor het aantal kaarten. U ontvangt een email als bevestiging van uw bestelling. Het ordernummer is tevens uw voorlopige ticket.

Totaal: € -