Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jolanda Maak deze week een heerlijke vegetarische curry

Vanaf 17:00 uur ben je welkom om gezellig aan te schuiven aan onze grote tafel,  Mee-eten kost €5.00  inclusief een alcoholvrij drankje. Geef je wel op voor dinsdag de dag voor het eten.  Dit, in verband met de hoeveelheid boodschappen en de bereiding. Er is plek voor maximaal 20 personen. Vol is vol, dus geef je snel op!

De pot schaft’ is een wekelijks terugkerende bijeenkomst voor iedereen die het gezellig vindt om samen met de initiatiefnemers van het Lapp en anderen te komen eten.
Beginnende koks en liefhebbers van koken krijgen de ruimte om een gerecht te maken naar keuze. We gebruiken zoveel mogelijk verse en duurzame producten.

Ben je nog nooit geweest? Geen probleem! We vinden het heel gezellig als je komt! Iedereen is welkom. Vind je het leuk om zelf eens te koken voor een grote groep, geef dat dan aan , aan een van de organisators. Zij helpen je graag!

Tot ziens bij ‘t LAPP!

Wil je mee-eten? Gezellig!  Geef je dan wel even op voor dinsdag diezelfde week. Dit in verband met de hoeveelheid boodschappen. Je kan je opgeven via Facebook of stuur een mailtje naar activiteiten@hetlapp.nl. Een sms naar Norma 06-53385145 of Jolanda 06-22961974 mag ook.

Wil je een keer koken? Stuur dan een mail naar activiteiten@hetlapp.nl.