Project Description

Ben jij een creatieve ondernemer en op zoek naar een geschikte winkelruimte? Het LAPP beschikt over diverse ruimtes (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) waarvandaan startende creatievelingen hun onderneming leven in kunnen blazen. Zoals Ben die met zijn LP shop een showroom- en verkoopruimte in ‘t LAPP benut.

Vintage en collectors items

Sinds enige maanden is er in ‘t Lapp een LP shop. Deze wordt momenteel uitgebreid met o.a. collectors items. De LP’s komen uit een eigen verzameling en zijn stuk voor stuk gecontroleerd en kwalitatief in goede staat. Het is mogelijk om de LP’s te beluisteren. Vraag naar Ben voor meer info over zijn langspeelplaten. Ben heeft ook een eigen website Lptje en een eigen Facebook site. Houd deze in de gaten voor de laatst toegevoegde items. De LP’s zijn ook online te bestellen.

Of mail naar Ben.

Openingstijden: Woensdag 14:00 tot 19:00 en op afspraak

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven in een inspirerende omgeving.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!