Project Description

Tai Chi Tao Lelystad.  Eerke over hoe hij begon.

Hoi, ik ben Eerke en ben een van de vrijwilligers binnen het LAPP, mede actief in het plannen van de verschillende evenementen zodat dit elke keer weer inzichtelijk is. In eerste instantie binnengekomen als muzikant/gitarist, vervolgens kwam de LAPP tuin er bij. Uit gesprekken met anderen in het LAPP kwam het idee om Tai Chi lessen te gaan geven en een opleiding hierin te gaan volgen. Zo werd ik ook een van de beginnende ondernemers die bij het LAPP inspiratie op doen en hier een werkplek hebben.

Zodoende begonnen met de Tai Chi Tao docenten cursus en inmiddels geef ik twee jaar met plezier Tai chi en Qi gong les in het LAPP. In september 2018 neem ik zelfs lessen over van mijn leraar Ted binnen Lelystad op verschillende tijden en locaties, waardoor ik de ruimte heb gekregen om verder te groeien als docent. Meer info over mij en wat ik aanbied is te vinden op www.taichitaolelystad.nl  

Het LAPP is voor mij goed als sociale omgeving omdat je elkaar kunt bevragen en ondersteunen, een broedplaats dus voor het opzetten van initiatieven, zoals de mijne.

Voor tijden en check ook de agenda van ‘t LAPP

Lessen kosten €10 per les.