Project Description

Performance Art, kijken met een andere blik, vanuit engagement een creatieve insteek gebruiken om thema’s als duurzaamheid aan te vliegen. Het kan allemaal bij ‘t LAPP. Zo maakt kunstenaar Ben Kamstra – a.k.a. de Tin Can Man of Blikkenman –  kunst van afval en is hij in te huren voor schoonmaakacties in de wijk of andere evenementen. ( straat en festival performance)

Mail hem:

Tin Can Man a.k.a. Blikkenman

Ben is één van de eerste bewoners in Lelystad. Hij maakt kunst van zwerfvuil en wil zo aandacht vragen voor het zwerfvuilprobleem in Lelystad. Hij kwam op het idee voor zijn ‘project’ toen hij op vakantie was in Sicilië. Al zwemmend in de zee verzamelde hij drie vuilniszakken vol plastic. En in Lelystad is dat niet anders. Volgens hem levert een wandeling van een paar honderd meter zomaar een paar tassen blikjes en talloze weedzakjes op.

Thema’s

In Lelystad is Ben inmiddels al een aantal jaar bekend als de “Tin Can Man”. In die hoedanigheid is hij in te huren voor schoonmaakacties in de wijk.

Voor info: mail Ben Kamstra

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving. ‘t LAPP is voornemens een collectief te starten van creatief sociaal maatschappelijke ondernemers.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven samen met anderen.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!