Project Description

José is eigenaar van Koala-tea-time en had voorheen een atelier in oude LAPP pand.  Hier gaf zij workshops in mandala tekenen en verkocht zij hoogwaardige tekenmaterialen. Momenteel is José te vinden op de verschillende culturele markten in en om Lelystad.

Mandala tekenen & Verkoop tekenmaterialen

José, eigenaar van Koala-tea-time, geeft workshops in mandala tekenen en verkoopt tekenmaterialen.

Tijdens deze workshops leer je niet alleen een mandala tekenen, maar ook verschillende kleurtechnieken, zoals sluieren (het mengen van verschillende kleuren kleurpotlood) en werken met donker en licht.

www.koala-tea-time.nl

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven samen met anderen.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!