Project Description

José is eigenaar van Koala-tea-time en heeft een atelier in ‘t LAPP. Hier geeft zij workshops in mandala tekenen en verkoopt zij hoogwaardige tekenmaterialen.

Mandala tekenen & Verkoop tekenmaterialen

José, eigenaar van Koala-tea-time, geeft workshops in mandala tekenen en verkoopt tekenmaterialen.

Tijdens deze workshops leer je niet alleen een mandala tekenen, maar ook verschillende kleurtechnieken, zoals sluieren (het mengen van verschillende kleuren kleurpotlood) en werken met donker en licht.

Koala-tea time is sinds 1 april 2018 gevestigd in ’t LAPP. Hier kun je teken- en schildermateriaal kopen, maar ook workshops volgen, zoals mandala’s tekenen. Bekijk de LAPP agenda om de geplande workshops te zien en je in te schrijven. De winkel is open op afspraak en rond de activiteiten.

Wanneer?

Houd de agenda van het LAPP in de gaten en kijk wanneer het jou past om te komen tekenen. Met elkaar dingen doen, leren en delen, maken dat we weer meer sámen zijn. Zo ontdek je ook veel nieuwe dingen over jezelf!
Wellicht tot gauw!

www.koala-tea-time.nl

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven in een inspirerende omgeving.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!