Project Description

Heb jij passie voor wat je doet en wil je dat op anderen overbrengen? Het LAPP beschikt over diverse ruimtes (variërend in grootte van 8 m2 tot meer dan 25m2) die gebruikt kunnen worden voor het geven van trainingen of cursussen. Zo geeft Eerke Sijsling wekelijks Tai Chi lessen in ‘t LAPP.

Oosterse sferen

Elke vrijdagavond is creatieve broedplaats ‘t LAPP in Lelystad gehuld in oosterse sferen. Eerke Sijsling geeft dan de wekelijkse Tai Chi les: “Het is te vergelijken met yoga, maar ook zelfverdedigingstechnieken komen aan de orde in Tai Chi.”

Sijsling gebruikt veel van deze technieken in zijn werk als activiteitenbegeleider in de gehandicaptenzorg. “Door mee te bewegen met de bewegingen van de klanten kan je ze sturen in de richting die je wilt.”

Eigen cursusruimte

Sijsling voelt zich thuis bij ‘t LAPP, wat staat voor Lelystads Artistieke Participatie Platform. “Het is één grote familie, we doen allemaal verschillende dingen binnen het LAPP, maar we vullen elkaar aan waar nodig,” aldus Sijsling.

Kijk in onze agenda voor meer info over de Tai Chi lessen van Eerke.

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven in een inspirerende omgeving.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!