Project Description

LAPP is rijk aan creatief ondernemers. Zoals Ben Kamstra met zijn LP-schop. Struin door de uitgebreide collectie LP’s en vind er dat ene, unieke exemplaar dat je al lange tijd zocht. 

Vintage LP’s

De LP’s komen uit een eigen verzameling en zijn stuk voor stuk gecontroleerd en kwalitatief in goede staat. Het is mogelijk om de LP’s te beluisteren. Vraag naar Ben voor meer info over zijn langspeelplaten. Je kunt hem mailen bkamstra@hetlapp.nl

Meer weten?

Ben heeft een eigen website en een eigen Facebook site. Houd deze in de gaten voor de laatst toegevoegde items. De LP’s zijn ook online te bestellen. Voor nu staan er enkele van Ben’s LP’s in De muziekwinkel in de Gordiaan.

Voor vragen kun je mailen naar Ben Kamstra

Ruimte voor verkenning

LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving of een eigen bedrijfje willen starten en sociaal maatschappelijk willen ondernemen.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij het LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven met inspirerende mensen.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!