Project Description

‘t LAPP is rijk aan creatief ondernemers. Zoals Ben Kamstra met zijn LP-schop. Struin door de uitgebreide collectie LP’s en vind er dat ene, unieke exemplaar dat je al lange tijd zocht. 

Vintage LP’s

In ‘t LAPP vind je tegenwoordig een LP shop. Deze wordt momenteel uitgebreid met o.a. collectors items. De LP’s komen uit een eigen verzameling en zijn stuk voor stuk gecontroleerd en kwalitatief in goede staat. Het is mogelijk om de LP’s te beluisteren. Vraag naar Ben voor meer info over zijn langspeelplaten.

Meer weten?

Ben heeft een eigen website Lptje en een eigen Facebook site. Houd deze in de gaten voor de laatst toegevoegde items. De LP’s zijn ook online te bestellen.

Voor vragen kun je mailen naar Ben Kamstra, langskomen op woensdag tussen 14.00 en 19.00 uur of een afspraak maken.

Ruimte voor verkenning

’t LAPP is een innovatieve en creatieve denktank die een stem geeft aan mensen met originele en bruikbare initiatieven die voor sociale cohesie zorgen in hun leefomgeving.

Of je nu een beginnend creatief ondernemer bent of een kunstenaar op zoek naar atelierruimte. Of je nu samen wilt eten, muziek maken, creëren of bewegen. Of je nu een buurtproject wilt starten of een cursus wilt organiseren . Bij ’t LAPP vind je ruimte om jouw ideeën vorm te geven in een inspirerende omgeving.

Heb jij een briljant idee of tof initiatief? Laat je horen! Pitch jouw idee of vul het contactformulier hieronder in als je eerst meer informatie wilt.

Brandende vraag of meer weten? Neem contact met ons op!